Auto log-in not working since changeover

The place to Test Site Mechanics and Ask Questions

Moderator: Whiterook

RAF Liberators
Private
Private
Posts: 21
Joined: Sun Mar 20, 2011 5:07 pm

Re: Auto log-in not working since changeover

Postby RAF Liberators » Fri Nov 23, 2012 12:16 am

I'll try to get some time to look at it this weekend, still getting over organising our Armistice Show over here and other things.
Sorry Em I did get the memo :)

User avatar
dangea
Sergeant
Sergeant
Posts: 360
Joined: Mon Aug 27, 2012 10:31 pm
Location: Seattle, WA

Re: Auto log-in not working since changeover

Postby dangea » Sun Dec 02, 2012 6:50 pm

Hmm... I haven't really had an issue with it. Or has it just already been fixed?

User avatar
Whiterook
Site Admin
Site Admin
Posts: 7148
Joined: Sat Mar 19, 2011 8:22 pm
Location: Massachusetts, USA

Re: Auto log-in not working since changeover

Postby Whiterook » Sun Dec 02, 2012 9:35 pm

I think we should be OK now :D
If you can't be a good example, be a horrible warning

User avatar
50th
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 1055
Joined: Tue Mar 22, 2011 8:44 pm
Location: Union,Missouri
Contact:

Re: Auto log-in not working since changeover

Postby 50th » Mon Dec 03, 2012 10:03 am

Auto log-in has never worked for me, but I always thought it was because I use firefox instead of IE. Firefox has a lot less security issues than IE and I really like the interface. For one thing, it is easily skinned. I am using one of my three Memoir 44 skins (some are on the firefox Personas gallery!).
"It is my hope that my son, when I am gone, will remember me not from the battle but in the home repeating with him our simple daily prayer, 'Our Father who art in heaven." Douglas MacArthur <><

User avatar
josta59
Moderator
Moderator
Posts: 2152
Joined: Wed Jul 25, 2012 11:24 am
Location: Delaware, OH
Contact:

Re: Auto log-in not working since changeover

Postby josta59 » Mon Dec 03, 2012 10:08 am

For the record, definitely still not working on Google Chrome or Android (yeah, I'm a Google guy).
"...military glory, that attractive rainbow that rises in showers of blood—that serpent's eye that charms to destroy..." --Abraham Lincoln, 1848

User avatar
Duncan
Moderator
Moderator
Posts: 489
Joined: Sun Jun 19, 2011 7:02 pm

Re: Auto log-in not working since changeover

Postby Duncan » Fri Mar 18, 2016 12:58 am

Doesn't work for me. And it's 2016. ;)

User avatar
McCoy
Moderator
Moderator
Posts: 260
Joined: Sun Mar 20, 2011 6:18 pm

Re: Auto log-in not working since changeover

Postby McCoy » Fri Mar 18, 2016 8:23 am

Haven't worked for me since my return as well. Have to log on everytime and also get logged out automaticly...
Reality - The worst game ever!

User avatar
Whiterook
Site Admin
Site Admin
Posts: 7148
Joined: Sat Mar 19, 2011 8:22 pm
Location: Massachusetts, USA

Re: Auto log-in not working since changeover

Postby Whiterook » Fri Mar 18, 2016 12:31 pm

Sorry all....appears to be what we're stuck with with this "skin" we are using. The skin is basically, a foundation palette from which to *build* a forum upon. This skin is called SE Gamer, as you will note at the bottom of the screen of he forum.

It is what it is, and there's little I can unfortunately do to change some of it's limitations. The software used is called phpBB3.... With this software, I can download Mods to add things, but truthfully, it's all above my grade level (level of knowledge to use).

What I have been able to do is tweak the code and add to the sites' design and operation.

Simply put, the forum is about as advanced as I can make it. To be more "professional", I'd have to pay a web developer. If there was a member at some point, that really is into this stuff and wanted to get in the weed, I'd be open to collaborating.

Just a little background on what we have here :D
If you can't be a good example, be a horrible warning

User avatar
Duncan
Moderator
Moderator
Posts: 489
Joined: Sun Jun 19, 2011 7:02 pm

Re: Auto log-in not working since changeover

Postby Duncan » Fri Mar 18, 2016 3:50 pm

I dunno. It means two extra mouse clicks. :D

User avatar
Whiterook
Site Admin
Site Admin
Posts: 7148
Joined: Sat Mar 19, 2011 8:22 pm
Location: Massachusetts, USA

Re: Auto log-in not working since changeover

Postby Whiterook » Sat Mar 19, 2016 11:58 am

Duncan wrote:I dunno. It means two extra mouse clicks. :D



:lol: First-world problems.....they're a kill'a! :D
If you can't be a good example, be a horrible warning


Return to “Test & Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest